Op weg naar jezelf

Dat iemand veel beter in z’n energie gaat zitten, daardoor ook veel beter functioneert en een nog mooier mens wordt. Daar doe ik het voor!

Het is fantastisch om iemand te kunnen helpen door het zelfhelend vermogen van het lichaam weer ‘aan’ te zetten. En dat iemand zich dan veel beter voelt. Daar doe ik het voor, dat iemand veel beter in z’n energie gaat zitten en daardoor ook veel beter functioneert en een nog mooier mens wordt!

Healing Senses by Hanneke staat voor

  • Tot rust komen

  • Energetisch helen

  • Bij jezelf komen

  • Loskomen van wat je hindert

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Hanneke Janssen en mijn healing praktijk is gevestigd in Veenendaal.

Heel lang heb ik mijn gave om meer te voelen dan er te zien is genegeerd. Weggestopt. Maar na een ondernemersreading (ik ben ook nagelstyliste), waar een vriendin me mee naartoe had genomen, heb ik ervoor gekozen deze gave níet meer te negeren, maar juist verder te onderzoeken.

Hanneke Janssen
Hanneke Janssen

Ik ben toen een opleiding Comprehensive Healing gaan doen. Allerlei mooie dingen gebeurden. Wat is het fantastisch als je energie kan voelen en voelen waar energie niet goed door een lichaam stroomt.

Ik concentreer me nu voornamelijk op het energy healen (wat bij mij in de praktijk kan, maar ook zeker op afstand) en regressie therapie. Wat dit allemaal inhoudt, kan je terugvinden onder het kopje ‘Behandelingen’.

Ik blijf mezelf verder ontwikkelen en volg steeds diverse opleidingen om me verder te verdiepen en nog meer te leren op spiritueel vlak. Er komt dus steeds meer bij.

0%
Revive yourself

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Change your energy. Change your life.

0%
Revive yourself

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Change your energy. Change your life.

0%
Revive yourself

Take some time.
Treat yourself.
You deserve it.

Change your energy.
Change your life.