Reiki Chakra Healing

Breng je energie weer in balans

Reiki is een holistische behandeling die gericht is op het bevorderen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele genezing. Tijdens een Reiki-sessie plaats ik mijn handen op of net boven verschillende delen van je lichaam, waarbij mijn handen energie doorgeven die bekend staat als “universele levensenergie”. Ik ben tijdens de behandeling dat doorgeefluik van deze ‘universele levensenergie (Ki of Chi), die we niet zien, maar er wel is. Jouw lichaam en mijn lichaam zijn energie en daar werk ik mee.

Het doel van Reiki is om de energiestroom in het lichaam te bevorderen, blokkades op te heffen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Dit wordt vaak ervaren als een gevoel van diepe ontspanning, rust en welzijn.

Door allerlei gebeurtenissen in je leven kunnen er blokkades in die energiestroom van je lichaam ontstaan. En deze blokkades kunnen weer negatieve gevolgen hebben voor je functioneren. Dan kan Reiki (en een Chakra Healing) worden ingezet om een breed scala aan aandoeningen te behandelen, waaronder stress, angst, pijn, vermoeidheid, emotionele onevenwichtigheden, enz.

Hoewel Reiki geen vervanging is voor een medische behandeling, wordt het vaak gebruikt als aanvullende therapie naast conventionele geneeskunde. Het wordt beschouwd als een veilige en niet-invasieve behandeling die voor bijna iedereen geschikt is, ongeacht leeftijd of gezondheidstoestand.

In mijn praktijk combineer ik Reiki met een Chakra Healing. Dit is een hele fijne combinatie. Waar je met Reiki vaste punten in het lichaam behandeld, voel ik voor de healing waar nog extra of meer aandacht nodig is in het lichaam. Tijdens een Reiki Chakra Healing, werk ik daar waar ik naartoe geleid word naast de vaste Reiki punten en de 7 hoofdchakra’s in je lichaam.

Chakra’s zijn wielen van wervelende energie in het etherische veld van ons lichaam. Als eerste zal ik deze ‘wielen’ weer goed laten draaien en wellicht zijn er nog andere plekken waar de energie niet goed stroomt en daar word ik tijdens de behandeling naartoe geleid.

Het is dus een hele complete behandeling. En samen zullen we in een Reiki Chakra Healing sessie meemaken wat er mag gebeuren. Dat zal nooit te weinig en nooit te veel zijn. En zoals al gezegd: ik ben slechts het doorgeefluik.

Tijdens de Reiki Chakra Healing lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel met een muziekje op de achtergrond en een lekker warm dekentje over je heen. Ik hoef je tijdens een behandeling niet per se aan te raken als je dat niet wilt. De energie geef ik via mijn handen aan je door. Ik voel waar de energie niet goed is en dit gaan we samen verhelpen. Jij kunt me vertellen wat je voelt wanneer ik m’n handen op een bepaalde plek boven of op je lichaam houdt, zodat we de energie op die plek weer goed kunnen gaan laten stromen. Maar je kan je ook zo lekker ontspannen voelen dat je even in slaap valt.

Tenslotte:

Wanneer je energie weer in balans is, ga je je ook beter voelen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam is weer ‘aan’ gezet en kan met het proces wat in gang is gezet aan de slag. Zelfs in de weken na de behandeling zal je merken dat je je anders gaat voelen. Beter.

“Deze healingsessie heeft mij zoveel gegeven. Verbinding met mezelf, bevestiging dat ik op de goede weg ben, en bewustzijn van mijn blokkades die verzacht werden door Hanneke haar healing.”

LAURA

€80,-per behandeling