Quantum Healing Hypnosis Technique

‘QHHT® is een diepgaande en transformerende reis van je bewustzijn. Het is altijd een ervaring die erop gericht is je vooruit te helpen. Gericht op het loslaten van ballast en oude pijn en die healing biedt en inzichten brengt.

Het is een uitgebreide regressie sessie onder diepe hypnose waarbij ook contact gemaakt wordt met je Hogere Zelf voor healing. Dat laatste maakt de sessie echt heel bijzonder.’

DELORES CANNON

QHHT® is ontwikkeld door Dolores Cannon, een Amerikaanse hypnotherapeute die in 45 jaar duizenden mensen heeft geholpen met deze vorm van hypnose.

In die tijd verfijnde ze haar hypnose techniek tot wat het nu is. Een mooie en veilige manier van hypnose. In totaal schreef ze 19 boeken over haar ervaringen met deze sessies. Het is zeer zeker de moeite waard iets van haar te lezen.

Er zijn uiteenlopende redenen waarom mensen een afspraak willen maken voor een QHHT® sessie. Bijvoorbeeld om antwoorden te krijgen over vragen op:

 • Gezondheid
 • Werk
 • Relatie(s)
 • Ziektes
 • Levensvragen
 • Emoties die je ervaart
 • Vorige levens
 • Gewoon omdat je nieuwsgierig bent
 • Of vragen over/voor je kind of iemand anders die niet in staat is te komen

Wat kan je van een QHHT® sessie verwachten?

De sessie zal intens zijn. En er kan een grote bewustzijnsverschuiving bij je plaats vinden. En klachten kunnen geheeld of verzacht worden. Het kan heel groots zijn. Dat ligt helemaal aan jou. Als je oude ballast los wil laten en inzichten wilt krijgen, dan is QHHT® echt iets voor jou.

Hoe ziet een QHHT® sessie eruit?

De hele sessie, die zo’n 6 uur kan duren en bestaat uit verschillende onderdelen:

 1. Een uitgebreide intake
 2. Gevolgd door een trancesessie en een diepgaande healing in trance
 3. En tenslotte het eindgesprek.

De intake

Tijdens de intake leg ik je meer uit over QHHT®, hoe de sessie werkt en ik vertel je over hoe je in trance gaat.
Maar het belangrijkste is dat we elkaar leren kennen. Het gaat er vooral om dat je dingen over je persoonlijke leven vertelt. Je mag 15 tot 20 vragen meenemen die we in de trancesessie zullen gaan stellen en deze zullen we dan ook doornemen. Hoogst waarschijnlijk houden deze verband met wat je me verteld hebt in het gesprek.
Wanneer we genoeg informatie hebben, dan is het tijd voor een korte pauze en gaan we verder.

De Trancesessie/Regressie

Door middel van een visualisatie breng ik je in trance (hypnose). Samen gaan we op reis door 1 of meerdere vorige levens of andere ervaringen. Je doet nu inzichten op over welke patronen zich herhalen in je leven(s) en je ervaart waar die patronen hun oorsprong hebben. Geen enkele sessie is hetzelfde; waar je uitkomt en hoe jouw ervaring er uit ziet, is uniek!
Dit deel van de sessie vormt samen met het volgende deel één geheel.

Contact met je Hoger Zelf: inzichten en healing

Je Hoger Zelf (of onderbewuste of onbewuste) is het wijze deel van jou en heeft het beste met je voor. Het is dat deel van jou, dat alles van je weet vanaf een hoger (wijzer) perspectief en dat in verbinding staat met de bron, God of hoe je deze energie zelf noemt. Als eerste zal ik aan jouw Hoger Zelf vragen, waarom het in de regressie dat vorige leven heeft laten zien. Hoe dit in verband staat met je huidige leven.
In dit deel van de sessie gebeuren mooie dingen en vindt er heel vaak heling plaats of verlichting van klachten. Ook kan je psychische ballast los laten, zodat je kijk op een probleem verandert.
Terwijl je nog steeds in trance bent, vraag ik aan jouw Hoger Zelf om de gave van jouw stem te gebruiken om zo antwoorden te geven op de vragen die je hebt meegenomen en om je Hoger Zelf jouw lichaam te laten helen. Dat betekent dat ik voor jou in gesprek ga met je Hoger Zelf.
Ik haal je hierna weer uit de trance.

Nabespreking

Wanneer ik je weer uit de trance heb gehaald, nemen we even de tijd om te zorgen dat je weer helemaal helder bent. Dan kunnen we de inhoud van de sessie bespreken en duidelijkheid krijgen waar dat nodig is. Verder bespreken we hoe je de heling van de sessie kunt versterken en hoe je jezelf tot steun kunt zijn.
Tijdens het grootste gedeelte van de sessie ben ik niet de degene die jou healt of adviseert. Ik ben ook niet aan het readen. Jij bent het (jouw Hoger Zelf) die aan jou (jouw bewuste zelf) vertelt waarom de dingen gebeuren in je leven en hoe je verder kunt gaan op de manier, die voor jou het beste is. Dit is ook wat QHHT® zo krachtig en uniek maakt t.o.v. ‘gewone’ regressie sessies: de informatie komt uit jou, uit jouw wijze deel.

Geluidsopname

De sessie wordt opgenomen vanaf het moment dat je in trance bent. Deze opname stuur ik je na de sessie toe.
Het is ontzettend krachtig om de opname meerdere malen te beluisteren en jezelf de antwoorden te horen geven op je eigen vragen (die ik aan je Hoger Zelf heb gesteld). Ik raad je aan de eerste keer binnen 3 dagen te luisteren. En daarna kan je het natuurlijk zo vaak terug luisteren als je zelf wilt. Dit zal de heling in jezelf en de opbrengst van je sessie vergroten.

Wat verder belangrijk is

 • We doen de sessie met ons beiden, d.w.z. je kunt géén andere mensen meenemen naar je sessie (ook geen huisdieren). Ook als iemand je brengt en/of haalt, zal die elders op je moeten wachten.
 • Tenzij anders afgesproken, begint iedere QHHT sessie om 12.00 uur en duurt ongeveer 5 à 6 uur.
 • Lunch van te voren.
 • Neem je vragenlijst mee! Vooraf mailen mag ook.
 • Doe makkelijke kleding aan zodat je relaxt op de bank kunt liggen. Heb je nekklachten, neem dan gerust je eigen kussen mee.
 • In verband met het in hypnose gaan is het niet verstandig om van te voren koffie te drinken. Drink thuis gerust een kopje, maar tijdens de sessie staat thee en water voor je klaar.
 • QHHT® is een veilige manier van werken, ook als je zwanger bent. Hoe geweldig is het om al contact te hebben met het kindje dat zich in je buik bevindt.
 • QHHT® is geschikt vanaf 16/18 jaar. Voor kinderen jonger, kunnen vragen gesteld worden via de ouder. Wil je vragen voor je kind stellen, dan kan je ze in je vragenlijstje opnemen.
 • QHHT® is niet geschikt bij psychiatrische problemen (zoals een ernstige depressie, bipolaire stoornis, borderline, psychose, schizofrenie), ernstige verslavingsproblemen en het zodanige gebruik van gevoel onderdrukkende medicatie, dat je emotioneel te vlak bent op profijt te hebben van hypnotherapie.
 • Heb geen verwachtingen over de invulling van je sessie. Over hoe de sessie moet verlopen. Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt en dat gaat je verder helpen. Het helpt als je je open stelt voor wat je aangereikt wordt en voor de heling die er voor je is.

Belangrijkste tips voor ná je QHHT sessie

 • Je zal een diepgaande sessie ervaren. Er zal waarschijnlijk veel gebeuren met je en het helingsproces kan nog ong. 3 dagen/nachten doorgaan (in de vorm van inzichten en dromen). Je hele proces neemt echter langer dan 3 dagen in beslag! De grootste veranderingen merk je soms na een paar weken of in de komende paar maanden (de materie doet er altijd langer over dan energie).
 • Probeer ’s avonds en dag na de sessie extra goed voor jezelf te zorgen. Zorg dat je ’s avonds weinig meer hoeft te doen. Doe het rustig aan.
 • Ga niet gelijk na de sessie slapen, ook niet kort. Hier kan een jet-lag van ontstaan.
 • Het is mogelijk dat je je de dag erna vermoeid voelt, maar vol energie kan ook!
 • Misschien ben je emotioneler dan anders, stel daarom belangrijke beslissingen uit tot een later moment.
 • Drink veel water en eet om jezelf te gronden.
 • Mogelijk helpt je lichaam met opruimen in de vorm van meer plassen etc. en meer willen slapen.
 • Als je vragen hebt, mag je altijd contact met me opnemen.

QHHT is Live

Een QHHT® sessie is nooit online, maar altijd live. Er moet altijd een live ontmoeting zijn tussen cliënt en practitioner. Een sessie zal nooit online zijn, omdat een verbinding uit zou kunnen vallen en dit is niet wenselijk als iemand onder hypnose is.

Tijdens de behandeling voelde ik mij heel ontspannen. Ik had last van oude karmische verbindingen die blokkades in mijn lichaam veroorzaakten. Door de blokkades was ik erg vermoeid. […] Na de behandeling voelde ik mij energiek. Het heeft mijn lichaam terug in balans gebracht, waardoor ik meer rust in mijn hoofd & lichaam ervaar!

SANDRA

€325,- voor de eerste sessie

€200,- voor vervolgsessies binnen een half jaar
0%
Revive yourself

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Change your energy. Change your life.

0%
Revive yourself

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Change your energy. Change your life.

0%
Revive yourself

Take some time.
Treat yourself.
You deserve it.

Change your energy.
Change your life.