Een uitgebreide beschrijving wat QHHT nu precies is

In een wereld waarin de geneeskunde voortdurend evolueert en nieuwe methoden van genezing ontstaan, is er één techniek die de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen: Quantum Healing Hypnosis Technique, beter bekend als QHHT.

Deze unieke benadering van heling heeft mensen over de hele wereld geïnspireerd en geholpen om diepe inzichten te verwerven, persoonlijke blokkades te overwinnen en spirituele groei te ervaren.

Wat is Quantum Healing Hypnose Techniek?

QHHT is een vorm van hypnose die is ontwikkeld door de Amerikaanse hypnose- en regressietherapeut Dolores Cannon. Ze begon haar carrière als een gewone hypnotherapeut, maar door de jaren heen ontwikkelde ze een techniek die dieper ging dan het traditionele hypnose proces. Ze ontdekte dat cliënten tijdens de diepe hypnotische staat toegang konden krijgen tot hun onderbewuste en zelf tot vorige levens of het collectieve bewustzijn.

In tegenstelling tot de gangbare hypnose, waar bij de therapeut de suggesties geeft, fungeert de QHHT-beoefenaar meer als een gids die de cliënt helpt zijn eigen innerlijke wijsheid en inzichten te ontdekken. Die cliënt wordt ineen staat van trance gebracht, vergelijkbaar met een diepe meditatieve toestand, waarbij hij volledig ontspannen en zich bewust is van zijn omgeving en tegelijkertijd zijn innerlijke wereld verkent.

Hoe werkt QHHT?

Het QHHT-proces bestaat uit de volgende fasen: de inductie, de regressie en het hogere zelf.

  1. Inductie: De QHHT-beoefenaar begeleidt de cliënt om in een diepe staat van ontspanning en trance te komen. Dit wordt bereikt door een visualisatie. Langzaam zal het kritische denken verminderden en wordt het onderbewuste meer geactiveerd, hierdoor krijg je toegang tot diepere herinneringen en inzichten.
  2. Regressie: Tijdens de eerste trance fase wordt de cliënt aangemoedigd om zijn innerlijke belevingswereld te verkennen. Er worden veel vragen gesteld om een duidelijk beeld te krijgen wat de cliënt ervaart. Het is de bedoeling de cliënt zelf te laten vertellen en geen suggesties te geven. In de regressie kan men teruggaan in het eigen leven, naar vorige levens of daar voorbij. Het onderbewuste brengt de cliënt daarheen waar informatie te vinden is die nodig is om inzicht te krijgen in de vragen die de cliënt heeft.
  3. Hogere Zelf: Vanuit de regressie gaan we over naar communicatie met het onderbewuste, die in de QHHT het Hogere Zelf wordt genoemd. In dit gedeelte van de sessie zullen de vragen worden gesteld, die de cliënt heeft. De beoefenaar stelt deze vragen. De ervaringen verschillen van persoon tot persoon, maar ze zijn vaak buitengewoon en transformerend.
Voordelen van QHHT
  1. Zelfontdekking: QHHT kan helpen bij het verkrijgen van inzichten in levensdoelen, persoonlijke blokkades en het onthullen van verborgen talenten.
  2. Heling van trauma’s: Door toegang te krijgen tot het onderbewuste (Hoger Zelf), kunnen cliënten traumatische ervaringen uit hun huidige leven of vorige levens onder ogen zien en helen.
  3. Verhoogd bewustzijn: Cliënten ervaren vaak een grotere verbondenheid met het universum en een gevoel van eenheid met alles om hen heen.
  4. Spirituele groei: Veel mensen ervaren een dieper begrip van hun spirituele reis door QHHT. Ze kunnen in makkelijker in contact komen met hun Hogere Zelf, gidsen of andere entiteiten die hen begeleiding en inzichten geven.
  5. Fysieke heling: Sommige mensen ervaren fysieke verlichting na een QHHT-sessie. Het is wel belangrijk om te weten dat QHHT geen vervanging is voor een medische behandeling. Het kan wel heel mooi complementair werken.
  6. Opname: Er wordt een geluidsopname van de sessie gemaakt. Door deze een aantal keer terug te luisteren kunnen de inzichten nog beter integreren.

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) biedt een fascinerende reis naar het diepere zelf en daarbuiten. Door middel van trance en onderbewuste verkenning, heeft QHHT al veel mensen geholpen bij het overwinnen van trauma’s, het ontdekken van levensdoelen en het ervaren van spirituele groei. Het is een mooie intrigerende en een andere benadering van heling en zelfontdekking.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van je innerlijke wereld en het ontdekken van diepe inzichten, kan QHHT wellicht de reis zijn die je wilt maken.

0%
Revive yourself

Take some time.
Treat yourself.
You deserve it.

Change your energy.
Change your life.

0%
Revive yourself

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Change your energy. Change your life.

0%
Revive yourself

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Change your energy. Change your life.