NEI: De Sleutel tot Emotionele Heling

Het mysterie van NEI ontrafeld

Je hebt vast weleens gehoord van NEI, Neuro Emotionele Integratie. Maar wat houdt deze bijzondere benadering nu eigenlijk in? En hoe kan het jou helpen? In deze blog gaan we dieper in op NEI en de kracht ervan.

NEI: achter de afkorting

Vaak krijg ik de vraag: “Hanneke, wat is dat nou, NEI?” Laten we beginnen met de basis: NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Laten we de sluier verder optillen en ontdekken wat NEI echt inhoudt.

De emotionele kern

Bij NEI gaan we ervan uit dat achter elke klacht of probleem die je ervaart, een emotie schuilt. Of het nu gaat om fysieke ongemakken, mentale uitdagingen of simpelweg het gevoel niet lekker in je vel te zitten, emoties spelen een cruciale rol. Het bijzondere is dat je bewuste geest niet altijd weet welke emotie precies bij je klacht hoort. Maar je onderbewuste wel. NEI helpt deze emoties aan het licht te brengen, en dat is waar de echte verandering begint.

Balans herstellen met de 5 Chinese Elementen

Een van de pijlers van NEI is het werken met de 5 Chinese elementen: vuur, water, aarde, metaal en hout. Tijdens een NEI-behandeling onderzoeken we welke van deze elementen uit balans zijn in jouw systeem. Hiervoor maken we gebruik van een bijzonder instrument genaamd de Biotensor. Het lijkt op een combinatie van een pendel en een wichelroede, maar het is veel meer dan dat. Met de energie van jouw lichaam als onze gids, ontcijferen we wat je onderbewuste je probeert te vertellen.

Het verhaal achter de emotie

Emoties zijn vaak diepgeworteld en kunnen hun oorsprong hebben in verschillende levensfasen. NEI gaat nog een stap verder door niet alleen de emotie op te sporen, maar ook te onderzoeken waar deze emotie vandaan komt. Is het jouw eigen emotie, of heb je deze misschien van iemand anders overgenomen? Het kan zelfs een emotie zijn die je als baby hebt gevoeld en die je onbewust in je lichaam hebt opgeslagen. Deze diep verborgen emoties kunnen plotseling naar de oppervlakte komen, getriggerd door gebeurtenissen in het heden.

Bewustwording als sleutel tot verandering

Het mooie van NEI is dat het je bewust maakt van de emoties die onder jouw klachten of problemen liggen. Als je eenmaal weet wat er speelt, kun je er actief mee aan de slag gaan. Je kunt emoties loslaten of juist gebruiken als een kans voor persoonlijke groei en heling.

Neem de eerste stap naar heling

Wil je meer ontdekken over NEI en hoe het jou kan helpen bij het bereiken van emotionele balans en welzijn? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we de reis beginnen naar een gezonder, gelukkiger leven, vrij van emotionele belemmeringen.

0%
Revive yourself

Take some time.
Treat yourself.
You deserve it.

Change your energy.
Change your life.

0%
Revive yourself

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Change your energy. Change your life.

0%
Revive yourself

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Change your energy. Change your life.