Regressie Healing

Healing voorbij tijd en ruimte

Regressie betekent letterlijk “teruggaan naar een vroeger stadium”. Hierbij gaan we voorbij aan onze persoonlijkheid en tijd.

Ieder probleem heeft een oorzaak. We gaan terug naar de oorsprong, daar waar het probleem begonnen is. Dit doen we door middel van een trance, dus geen hypnose. Ergens in je onderbewuste is opgeslagen wat je meegemaakt hebt en ook je lichaam kan dit hebben onthouden. In de trance gaan we terug naar die situatie waar je probleem begonnen is.

Je bent met je bewustzijn gewoon aanwezig in het hier en nu en je bent tegelijkertijd ook daar en toen. Precies dat maakt deze therapie helend. Je kan vergeten, verdrongen of onverwerkte situaties naar je bewustzijn halen en ze in het hier en nu helen. Dit kan best emotioneel of spannend zijn, maar als dit zo is, dan weten we wel dat we op de goede plek zijn en je kunt helen.

Deze sessies bestaan uit twee delen, namelijk een regressie deel en een energy healing deel. Voor regressie therapie hoef je niet in vorige levens of reïncarnatie te geloven. Het zal helend werken zoals het onderbewuste het aan je laat zien. Neem alles wat je voelt, in beelden ziet of ervaart serieus, daarmee kunnen we samen naar de oorsprong van het probleem gaan.

Deze therapie is voor zowel volwassenen als kinderen geschikt als de problemen op mentaal, fysiek of emotioneel vlak liggen.

Tijdens de behandeling voelde ik mij heel ontspannen. Ik had last van oude karmische verbindingen die blokkades in mijn lichaam veroorzaakten. Door de blokkades was ik erg vermoeid. […] Na de behandeling voelde ik mij energiek. Het heeft mijn lichaam terug in balans gebracht, waardoor ik meer rust in mijn hoofd & lichaam ervaar!

SANDRA

€80,-per behandeling