Comprehensive Energy Healing

Breng je energie weer in balans

Door allerlei gebeurtenissen in je leven ontstaan blokkades in de energiestroom van je lichaam. Deze blokkades kunnen negatieve gevolgen hebben voor je functioneren. Denk bijvoorbeeld aan onverklaarbare kwaaltjes die ontstaan door onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen of denkbeelden, stress, enzovoorts.

Ik ben een doorgeefluik van energie die we niet zien, maar er wel is. Jouw lichaam en mijn lichaam zijn energie en daar werk ik mee. Het universum bepaalt wat er tijdens een healing gebeurt, zoals al gezegd: ik ben slechts het doorgeefluik. Samen zullen we in een healing sessie meemaken wat er mag gebeuren.

Ik vraag voor ik een healing sessie begin hulp aan mijn spiritueel team. En met die hulp help ik jou dan weer.

Tijdens de healing maak ik gebruik van de 7 hoofdchakra’s in je lichaam. Dit zijn wielen van wervelende energie in het etherische veld van ons lichaam. Als eerste zal ik deze ‘wielen’ weer goed laten draaien. Wellicht zijn er nog andere plekken waar de energie niet goed stroomt en daar word ik tijdens de behandeling naartoe geleid.

Op een behandeltafel lig je heerlijk ontspannen met een muziekje op de achtergrond en een lekker warm dekentje over je heen. Ik hoef je tijdens een behandeling niet per se aan te raken. De energie geef ik via mijn handen aan je door. Ik voel waar de energie niet goed is en dit gaan we samen verhelpen. Jij kunt me vertellen wat je voelt wanneer ik m’n handen op een bepaalde plek boven je lichaam houd, zodat we de energie op die plek weer goed kunnen gaan laten stromen.

Wanneer je energie weer in balans is, ga je je ook beter voelen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam is weer ‘aan’ gezet en kan met het proces wat in gang is gezet aan de slag. Zelfs in de weken na de behandeling zul je merken dat je je anders gaat voelen. Beter.

“Deze healingsessie heeft mij zoveel gegeven. Verbinding met mezelf, bevestiging dat ik op de goede weg ben, en bewustzijn van mijn blokkades die verzacht werden door Hanneke haar healing.”

LAURA

€80,-per behandeling